Genelec aktiva högtalare med DSP

Att framtiden är digitala lösningar är ingen nyhet. De flesta av oss strömmar redan musik, TV och film över internet eller lokalt via nätverk. Lösningarna ger inte bara överlägsen tillgänglighet de skapar även nya möjligheter för ljud och bild lösningar. Den nya tekniken möjliggör att bygga mindre och bättre utrustning som spelar ikapp eller bättre än dagens stora produkter.

Idag kan tillverkaren optimera ljudet färdigt för dig som köpare. Genom att skapa högtalare som är färdiga att kopplas in utan behov av extra förstärkare eller slutsteg. Digitaltekniken hjälper oss att anpassa högtalaren efter rummet så vi får ut maximalt av produkten i vårt hem. Många tror att DSP och digitalteknik förstör ljudet det är tvärt om, det öppnar upp och gör det möjligt att höra hur utrustningen egentligen låter.

Ett företag som varit med länge är Finska Genelec som idag är bransch standard i många studios över världen. Musiker och artister mixas och spelas in med hjälp av deras högtalare, filmbranschen och spelbranschen likaså. Många tror att bara för Genelec är kända från inspelningsvärden så är deras högtalare inte lika bra på att spela musik och film på hemma. Det är helt fel, Genelec låter lika fantastiskt hemma som i studion.

Genelec har tagit fram en serie som heter The One för att ge bästa möjliga ljud hemma i högsta High-end. The One serien kan byggas ut med basmoul eller subwoofer för att få hela rummet att fyllas med transparent och kraftfullt ljud.

Ska du köpa ett par nya högtalare och är nyfiken på vad en aktiv högtalare kan erbjuda ska du lyssna på Genelec The One!

Kontakta oss för mer information och tips på hur du kan köra aktiva högtalare.

Vi kan med stolthet välkomna Genelec till vårt sortiment av produkter.