Extreme Solutions

Högteknologiskt företag

Vår affärsidé är att utveckla, tillverka och marknadsföra högteknologiska produkter och tjänster inom ljud- och bildbranschen. Extreme Solutions ska erbjuda allt från kompletta installationer till produkter för att avnjuta hemmabio och Hifi på högsta möjliga nivå. Vi ska samarbeta med marknaders ledande aktörer för att driva utvecklingen framåt. Hos Extreme Solutions får du alltid god service och trevligt bemötande.

Företaget föddes ur viljan att fortsätta utveckla den teknik och erfarenhet företaget besitter. Vi säljer noga utvalda produkter som vi kan stå för och som vi själva använder, samt tillverkar egna produkter som t.ex. kablar, mediamaskiner,  slutsteg m.m.

Extreme Solutions brinner för att hjälpa dig som kund att få ut det bästa ur din anläggning. Vi ser gärna en långsiktig gemenskap inom området vi älskar så mycket. För oss är du som kund det viktiga och när du är nöjd känner vi oss nöjda.

Våra tjänster

Vi kan hjälpa dig från idé till installation och optimering av din anläggning. Oavsett om du vill bygga en hemmabio eller njuta av musik i stereo kan vi hjälpa dig hela vägen. Vi kan våra produkter på riktigt!

Historia

Ett företag med sanna entusiaster

Extreme Solutions grundades 2004 av två data- och teknikintresserade killar med ett tjugotal års erfarenhet i IT-branschen. Till det ska läggas ett stort intresse för ljud och bild med praktisk erfarenhet av ljudinstallationer, Hifi-anläggningar samt byggande av bilstereo.

Redan 1997 stod den första Mediamaskinen i vardagsrummet. Tekniken var inte lika avancerad som idag och begränsningar i funktionaliteten gjorde byggandet mycket svårt. Utvecklingen har gått framåt inom både datorteknik och hemmabio. Idag strömmar alla video och musik och även leverantörer av media förstår att detta är framtiden. Extreme Solutions var långt före sin egen tid och har byggt fungerande distribution av bild och ljud i över 25-år.

Tiden är nu mogen för att göra tekniken tillgänglig för en bredare marknad.

Välkommen till oss på Extreme Solution.

Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss idag och berätta om dina tankar och ideer.

En magisk upplevelse

Låt dina sinnen njuta till fullo av bra musik eller en spännande film.