IT-system eller datorhjälp

Vi kan hjälpa dig med att lösa dina IT-problem

Dyrbar tid skall inte behöva ägnas åt teknikstrul och IT-problem. Företag eller privatpersoner kan få hjälp av Extreme Solutions.

Vi kan hjälpa till med allt från enklare problemlösning till mer avancerade uppgifter, samt att implementera nya system och utbildning.

Vi kan koppla upp oss över internet och hjälpa dig så länge du har åtkomst till internet. Det sparar massor med tid och pengar.

Kontakta oss, så berättar vi mer.

Köpa IT-utrustning

Vi säljer alla kända märken

Extreme Solutions säljer märkesdatorer från marknadens kända tillverkare. Vi kan ta hem de flesta modeller och konfigurera dem enligt ditt önskemål. Vi erbjuder dig personlig service och vägledning vid köp.

Köp en kvalitetsdator istället för att köpa en billig dator på en stormarknad, skillnaden är större än du tror!

När du köper en kvalitetsdator kan du köpa till “på platsen garanti” vilket betyder att service ingår och att servicepersonal från tillverkaren kommer hem till dig för reparation utan extra kostnad.

Vi säljer märkesdatorer från kända märken som: HP, ASUS, Lenovo, FUJITSU, DELL mfl.

Vi bygger din dator enligt dina önskemål

Vi är experter på hårdvara

Vi har byggt och arbetat professionellt med datorer/IT-System i mer än 30 år. Extreme Solutions kan hårdvara och hur den bäst kombineras för att få bäst prestanda och stabilitet.

Genom åren har Extreme Solutions byggt datorer och system för olika branscher och privatpersoner som söker kvalitet. Oavsett om du ska köpa en dator för spel  eller för att redigera video, eller vill ha en dator som är tyst och med bra prestanda kan vi bygga den till dig.

När du köper en dator hos oss är den alltid installerad och testad före leverans. Våra datorer är lätta att uppgradera. Det skapar en längre livslängd och bättre möjligheter att uppgradera i framtiden.

Genom att köpa en dator av oss har du även närheten till någon som kan svara på frågor och lösa problem som kan uppstå längst vägen.

Vill du veta mer, kontakta oss

Vi kan datorer och IT