Styrsystem

Kontrollera alla funktioner från ett ställe

Vad säger du om att kunna styra alla dina produkter direkt från soffan eller via mobila enheter. Glöm högar med fjärrkontroller som kräver att du väljer rätt knapp.

Du väljer själv vilken enhet du vill använda för att styra med: touchskärm, dator, mobil, surfplatta eller alla samtidigt?

De flesta produkter idag går att styra och förutom att kontrollera en viss plats kan du styra hela hemmet. Kontrollera dina lampor, el, säkerhet, kameror och mycket mer.

Kontakta oss så får du vet mer

Programmering

Professionellt installerat system

Det är smart att investera i ett styrsystem som kontrollerar allt och gör det lätt att njuta av dina produkter genom en knapptryckning. Ett fungerande styrsystem skall klara att styra allt du har i ditt hem som belysning, el och dina produkter för bild och ljud. Detta kräver en professionell installatör om du inte är kunnig att själv programmera. Fördelen med ett professionellt installerat system är att det är mycket flexibelt, kan utföra många uppgifter samt håller sig stabilt.

Extreme Solutions är certifierade i Kramer Control som är ett öppet system som kan styra de flesta produkter på marknaden.

Kontakta oss så får du vet mer

Kontakta oss för en offert

Konsultering i dina projekt.