Extreme Cable

Våra egna kablar, tillverkade i Sverige

Extreme Cable är vårt eget märke med högsta fokus på teknisk innovation och bästa möjliga ljudkvalitet.

Vi investerar i komponenter av högsta kvalitet. Det är ingen hemlighet att valet av ledare, skärm, kontakter samt flätning gör en stor skillnad. Det är också viktigt att ha en bra jordslinga. En kabels uppgift är att transportera signalen med så lite påverkan som är möjligt.

Vår filosofi är att göra de bästa kablarna kopplade till pris och prestanda. Våra kablar tillverkas inte i bulk utan varje kabel skapas för hand efter beställning. Det betyder att vi kan erbjuda möjligheten att välja längd och kontaktering.

Testa en av våra kablar, du kommer inte bli besviken.

Högsta kvalitet

Varje kabel som tillverkas genomgår en noggrann kontroll och mäts av oss innan de paketeras för leverans. Våra finaste kablar är märkta med serienummer för att säkerställa att de är äkta samt att de har genomgått våra kvalitetskontroller.

Att välja rätt kabel till din anläggning är viktigt. En kabel skapar stor påverkan på ljudkvalitén. Extreme Cable har flera modeller med olika ledare och kontakter. Våra finaste kablar är tillverkade av rent silver och isolerade med bomull, vilket ger ett fantastiskt transparent ljud.

Läs mer om våra modeller eller kontakta oss för vägledning i valet av rätt modeller för din utrustning.