GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

2023 har varit ett fantastiskt år för Extreme Solutions. Vi har utfört mer än 100 rumskalibreringar i både stereo och hemmabio med hjälp av olika verktyg och DSP. Vi har varit med och beta testa nya Dirac, som i samarbete med StormAudio har introducerat Dirac ART, en banbrytande teknik för ljudoptimering.

StormAudio har också fortsatt att imponera med sina nya produkter som placerar dem i toppklassen. Isotek har lanserat nya strömlösningar som visar hur viktigt och avgörande strömkvaliteten är för ljudupplevelsen. JLAudio har levererat subwoofers som ger en kraftfull och fysisk bas som man inte bara hör utan också känner. Vi har även haft nöjet att kalibrera och installera vårt första stora KRIX-system, en magisk upplevelse. Ett annat märke som vi gillar är Monitor Audio, som vi har använt i en lägenhetsinstallation i Jönköping.

Vi har också tillverkat många egna nätverkskablar, signalkablar, strömkablar samt andra kablar för att uppnå bästa möjliga ljud. Vi har sålt och kopplat in Matrix fantastiska streamer- och DAC-produkter samt Silent Angel som också erbjuder utmärkta lösningar för nätverket och strömmen.

Tack för att ni har valt att vara en del av vår gemenskap och för att ni har låtit oss vara en del av er resa. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans under det nya året 2024.

God Jul och Gott Nytt År!