God Jul och Gott Nytt år

 2022 lider mot sitt slut och när vi ser tillbaka på året är vi tacksamma över alla roliga projekt som vi gjort tillsammans. Under 2022 har vi gjort flera installationer och mätningar där vi optimerat ljud och bild med olika verktyg och tekniker. Vi har byggt och utvecklat streaming lösningar och tillverkat kablar för bästa ljud och transport. Vi har sålt de bästa produkterna för hemmabio och stereo i högsta Hi-end klass.

Nu hoppas vi på ett 2023 med nya spännande projekt tillsammans med er och många nya spännande produkter.

2023 börjar starkt med helt ny teknik från Dirac som kommer göra stor skillnad för hur vi mäter ljud. StormAudio är med och implementerar lösningarna på bästa sätt för att nyttja minsta detalj. Nya HDMI kort för 2.1 med full 48GB är på gång från StormAudio samt flera nya funktioner som släpps i Q1. Inom kort finns även nya ISP Evo en helt digital processor samt den kommande integrerade processorn från StormAudio.

Krix är ett mycket spännande märke från Australien som gör mycket fina bio och hifi högtalare. De har funnits med under många år och vi har gjort flera installationer med dem under 2022.

Nya DAC:ar och streaming från Matrix, den helt magiska Matrix Element 2 är här och erbjuder både försteg, streaming och Dac i toppklass till rätt pengar.

Extreme Cable vårt eget kabelmärke har fått flera uppdateringar under 2022 och vi fortsätter nästa år med att utveckla ytterligare framgångar för bästa möjliga ljud och signal-transport.

Med detta vill jag sätta punkt för ännu ett fantastiskt år och önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Mathias och Extreme Solutions

PS: Passa på att lyssna på bra musik och se några bra filmer, serier eller varför inte lite Tv-spel tillsammans!