Matrix Element X vilken maskin!

Matrix är ett företag som gör fantastiska produkter till rätt pris. Lura dig inte av priset detta är en produkt i högsta hi-end som krigar med produkter många gånger dyrare.

Extreme har installerat ett antal Element X och kan bara konstatera att detta är en av marknadens bästa produkter. Inte nog med att ljudkvalitet är på topp är finns avancerade lösningar för streaming samt Roon inbyggt. När du öppnar Appen för Roon så kan du styra både musik och volymen på Matrix. Strömmar du musik via Tidal har du möjlighet att spela MQA-filer som ger högre kvalitet. Matrix avkodar MQA native och även högupplöst FLAC och DSD.

Element X är inte bara en DAC och streamer av rang, här finns också ett grymt försteg av högsta klass. Det är byggt som en hybrid med både digital och analog volym för bästa ljudkvalitet. Denna lösning gör att du inte behöver något försteg utan kan koppla dina slutsteg direkt till Matrix och få korta signalvägar. Om du har aktiva högtalare kan du koppla dem direkt och strömma musik i bästa kvalitet.

Vi har installerat Matrix Element X som försteg och dac på flera system och högtalare från  te.x Revel, Focal, D&D, Genelec, ATC mfl.
Matrix har en egen APP där du kan styra och ändra inställningar för filter ingångar och andra finesser. Har du ingen smart telefon eller platta går det bra att använda fjärrkontrollen som följer med.

Vi är extremt imponerade av Matrix Element X och rekommenderar den till alla.

Du finner den här

Extreme Solutions