Matrix släpper en ny dräpare med full streaming!

Matrix X-Sabre 3 Pro är här!!
Genom att bygga om allt från grund och gör en topp produkt bättre tar de en ny första plats i mätningslistan på bästa DAC. Det är inte nog med att ljudkvalitén är fantastisk och till det låga priset utan nu är den även en grym streamer. Strömmar allt lokalt och online direkt eller via Roon, du bestämmer vilken väg du vill köra. Stödjer allt som du behöver idag Tidal Connect, Spotify Connect, Roon, Dlna, MQA, AirPlay, DSD samt högsta stöd för PCM.

Kontrollera DAC:en direkt via Tidal/Roon/Spotify Appar eller via Matrix egen som ingår. Vill du inte styra via en mobil enhet går det utmärkt att styra via den medföljande fjärrkontrollen.

Vad som spelas ser du snyggt på displayen som visar omslaget på skivan eller information om format och upplösning. Chassiet är byggt som en pansarvagn och det är inte många skruva som håller ihop den. Det är svårt att göra en redan känd och lyckad produkt bättre på alla plan vilket Matrix har gjort.

Titta på Audio Science som mätt och testat mängder av DAC-produkter: https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?attachments/matrix-audio-x-sabre-pro-mqa-dac-sinad-audio-measurements-png.32215/

Läs även deras första utlåtande och test av den nya Sabre-3 här:
https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/matrix-audio-x-sabre-3-dac-streamer-official-thread.26244/

Video Review:
https://www.matrix-digi.com/en/reviews/20211109569.html


Vill du veta mer om Matrix kontakta oss.
Länk till produkten: https://www.extremesolutions.se/produkt/matrix-x-sabre3-pro/