Immersive AV Preamp processor

StormAudio lanserar nu den nya ISP Core 16 – beställ den idag
En ny processor från StormAudio som riktar sig till den som inte behöver mer än 16-kanaler men vill nyttja alla fördelar med StormAudio. Ljudkvalitén är den samma som på storebror ISP MK2 som klarar att byggas ut till 32 kanaler. Processorn har en ny läcker färg display och ger en läcker översyn av alla kanaler som spelar i realtid. För att göra den nya modellen mer konsumentvänlig har storm även tagit fram en fysisk fjärrkontroll (går även att beställa till övriga ISP). Styrning kan även ske vida en mobiltelefon eller ipad för mer digital kontroll med feedback. Surfar du in i maskinen kan alla inställningar hanteras snyggt och enkelt direkt från webbläsaren.

När det gäller ljudformat så finns DSP kraft för att koda alla format som Auro-3D, Dolby Atmos, DTS:X Pro, IMAX Enhanced samt bildhantering HDR10, HLG och Dolby Vision.

ISP Core 16 är lite lägre än ISP MK2 och för att komma ner i pris har några delar plockats bort som tex analog XLR in. Det är ett processor som inte bara är byggd som riktig high-end produkt utan även ger bästa möjliga ljudkvalitet i både bio och musik uppspelning. StormAudio har den mest avancerade Dirac installationen och erbjuder otroliga möjligheter att arbeta med både manuellt och automatiserade inställningar. Förutom detta erbjuds 20 PEQs per kanal och möjligheten att ansluta flera subwoofers och högtalare som saknar filter för total kontroll i processorn.

ISP Core 16 erbjuder samma ljudkvalitet och inställningar som sin storebror samt den fantastiska volymhanteringen för bästa ljud. Det skapar en bättre och högre dynamisk range och erbjuder ett försteg i Hi-end klass. Har du inte hört en StormAudio är det dags att göra det, det är något helt annat.

StormAudio skeppar nu de första enheterna av den nya modellen.

Vill du veta mer om nya processorn eller StormAudio kontakta oss.