Riktiga Hi-End Mediamaskiner

Vi är marknadsledande på Mediamaskiner

Extreme Solutions bygger marknadens bästa Hi-End Maskiner, de är fläktlösa och helt utan rörliga delar. Vi monterar och bygger våra maskiner i Sverige för att kunna säkerställa att samtliga delar håller högsta möjliga kvalité. Vi har maskiner för tvåkanalslyssning och för uppspelning av högupplöst video.

Att bygga en bra Mediamaskin kräver mycket kunskap kring både mjukvara och hårdvara. Den som kopplar in en vanlig dator till sin anläggning får både störningar och dåligt ljud.

Våra Mediamaskiner fungerar utmärkt med en extern DAC, Roon eller som navet i din hemmabio.

Helt utan fläktar

Genom att använda senaste generationens hypereffektiva heatsinks och heat pipes kan våra maskiner kylas utan fläktar. Våra maskiner är tysta och det finns inga störningar från fläktar eller andra rörliga delar som påverkar ljudkvalitén.

Bästa strömhantering

Extreme Solutions använder passiv strömhanteringen för att minska störningar. En bättre strömhantering skapar bättre ljud samt sänker strömförbrukningen i maskinen. Våra maskiner har en helt ljudlös strömhantering utan fläktar.

Kraft för bästa kvalitet

Våra maskiner är optimerade i hela kedjan och det finns kraft för att spela upp alla dagens film och ljudformat. Vanliga Mediamaskiner som du kan köpa innehåller mobila processorer och kan inte leverera kraft så det räcker. Våra större maskiner har möjlighet att byggas ut med kraftfullare grafikhantering och andra externa kort.

Ljudkvalitet i bästa klass

Genom att optimera hela maskinen med allt från valet av hårdvara till montering, kan vi leverera maskiner som vinner i ljudkvalitet. I vår testmiljö har vi flera kända CD/BluRay-spelare som vi testat mot våra Media maskiner! Om du ansluter en bra DAC till maskinen så kan du nå en helt ny nivå av ljudkvalitet.

Vi kan mediamaskiner och digital streaming

Vi bygger inte bara maskiner, vi har under åren utvecklat egen programvara och tekniska lösningar för våra kunder.

Strömma musik med Roon

Våra maskiner kan vara både server och uppspelare

Roon har tagit över marknaden genom att vara den bästa Hi-End plattformen för streaming av musik. Våra maskiner kan vara både server (Roon Core) och uppspelare för Roon.

Vill du veta mer hur du får maximalt ljud med Roon, kontakta oss så berättar vi mer.

Spela upp video i högsta UHD-kvalitet.

Våra mediamaskiner kan spela upp dagens alla format av video i högsta UHD-kvalitet. Uppskala video till önskad upplösning för bästa match med din skärm. Bästa möjliga ljudkvalitet med fullt stöd för marknadens ljudformat.