StormAudio ISP Processor

Marknadens bästa ljud och bild

StormAudio ISP är byggd för att ge dig bästa ljudkvalitet när du kopplar in dina källor. Volymhanteringen är specialbyggd (hybrid analog/digital). Processorn är balanserad och internt är hårdvaruelementen separerade för att eliminera störningar.

En snygg display visar dina inställningar och vilket ljudformat som spelas upp. Processorn är lika snygg i din hifi möbel som monterad i ett rack.

StormAudio ISP Processor

Anslut dina produkter på bästa sätt

StormAudio ISP är byggd på en modulär plattform som kan uppgraderas och byggas ut efter behov. Anslutningarna är många och av högsta kvalitet, samtliga portar är konfigurerbara i systemet. Konfigurationen gör du direkt i din webbläsare i ett snyggt gränssnitt.

Stöd för alla format

Processorn hanterar alla kända bild och ljudformat

StormAudio PA Slutsteg

Slutsteg med kraft och högsta ljudkvalitet

StormAudio PA finns i två modeller en med 8-kanaler och en med 16-kanaler. De bygger på ledande Klass D teknik från Danska Pascal Audio. Stegen kan styras och övervakas från processorn. Stegen går att brygga för att driva stora högtalare med en effekt på 800W i 8 ohm.

StormAudio PA Slutsteg

Slutsteg med kraft och ljudkvalitet

StormAudio PA ger audiophile kvalitet med hög effektivitet, högt dynamiskt omfång och mycket låg distorsion. Slutstegen ger lika bra ljud för musik som krävande dynamiken i ljudåtergivning av en biograf. Stegen kan styras med trigger eller direkt över nätverket.

StormAudio är ljud och bild i världsklass.

Vill du veta mer, kontakta oss eller läs mer på deras hemsida.