Bra ljud i trädgården

Taga högtalare och Sonos Amp

På ett fint sommarställe utanför Stockholm har vi installerat högtalare för att kunna spela musik ute. Kunden ville ha möjligheten att enkelt från sin mobiltelefon spela musik när han är ute i trädgården. Vi har installerat en smart lösning som låter bra och ser bra ut.

Ljud utomhus direkt från mobilen

Det sommar och solen ligger på när vi rullar in på tomten hos kunden. Området är mysigt och ligger med direkt anslutning till vattnen. Ett paradis att hänga på när det är fint väder och så nära storstaden. Längst ena sidan av huset finns en uteplats och där monterade vi högtalare under taket.

På insidan av huset har vi monterat en Sonos Amp av senaste modell som är både mottagare och slutsteg till högtalarna. Kablarna går genom väggen och ut på fasaden för att sedan fortsätta upp under taket där högtalarna sitter.

Vi valde Taga 715 som högtalare för att de låter bra och är skyddade mot väder, vatten samt UV-strålar. Högtalarna spelar med en neutral öppen ton och bra dynamik utan att tappa i basen. Högtalarna är lättlyssnade och passar alla typer av musik. Kombinationen av högtalare och Sonos nya Amp är perfekt inte bara för ljudet utan även för enkelheten att bara spela musik direkt från mobilen.

När vi installerat klart högtalare och styrning konfigurerade vi systemet för färdigt användande samt testade så det fungerade som det skall. Resultatet blev över förväntan och musiken hördes både på uteplatsen och närliggande tomt. Ett mycket prisvärt system och smidigt att använda som fler borde testa.

Tack för förtroendet

Extreme

Utrustning

Försteg: Sonos Amp
Högtalare: Taga -715 v2
D/A omvandlare: Sonos Amp
Kablar: Högtalarkabel, no name
Programvara: Sonos och Spotify
Styrning: mobiltelefon, platta

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss, om du har frågor eller vill veta mer

IFI strömprodukter

Bra ljud kräver ren ström

Alla kablar du behöver

Fuska inte med strömmen och signalen

Taga

Grymma högtalare för utomhus